Master Kush

Master Kush
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 1.51 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Dutch Seeds Shop Spliff Seeds Weed Seed Shop Nirvana White Label Seeds High Supplies Amsterdam Marijuana Seeds

Master Kush

Master Kush is een plant uit de Hindu Kush regio van Afghanistan, Iran, Pakistan en het noorden van India. Het is een compacte Indica variëteit die goed groeit op elk medium zoals aarde, hydro en cocos.

De Master Kush werd ontwikkeld in een van de hoge gebouwen van de Bijlmermeer, in Amsterdam. De eerste naam die het kreeg was High Rise. Deze marihuana-kruising van een Hindu Kush en een Skunk hybride werd gestabiliseerd, en sinds het in de verkoop kwam is het een klassieker geworden. Master Kush zaden ontwikkelen zich tot sterke cannabis planten van een gemiddelde lengte. 

Master Kush is een Indisch-Afghani hybride gemaakt van twee originele Indica zaadlijnen die werden verzameld in de verschillende delen van het Hindu-Kush gebied. De smaak van Master Kush zal veel rokers doen denken aan de smaak van Charas-hasj, een met de hand gewreven zwart-groene hash. Tijdens het gebruik van Master Kush  merk je dat het  een zeer sterke wiet-soort is, die een heerlijke zoete aardse / citrus smaak heeft met een sterke en krachtige high. Tijdens de bloeiperiode geurt deze soort minder sterk  dan de meeste andere marijuana soorten. 

Master Kush is bestand tegen spint, maar kan gevoelig zijn voor schimmels als de omstandigheden aan de vochtige kant zijn. Dat komt door  de grote omvang van de plant en de dichtheid  van de toppen. Vanwege het sterke effect, en de bijna neutrale smaak wordt deze Master Kush ook veel gebruikt als medicinale cannabis.

Master Kush is een van de cannabis soorten die door de Britse firma GW Pharmaceuticals legaal geteeld wordt voor een proef met medicinale cannabis.

Alle aanbiedingen voor Master Kush

Specifications

?
Genetica
Indica hybride
?
Bloeitijd
Gemiddeld
?
Type wietzaden
Reguliere wietzaden
?
Prijzen
Cannabis Cup Winner
?
Groei moeilijkheid
Gemiddeld
?
THC
15% - 20%
?
Plant hoogte
Gemiddeld
?
Medicinale eigenschappen
Ja

Master Kush Master Kush Master Kush

Reviews voor Master Kush

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Amsterdam Marijuana Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Dutch Seeds Shop (0 reviews)

*
*
*
*
*

High Supplies (0 reviews)

*
*
*
*
*

Nirvana (0 reviews)

*
*
*
*
*

Spliff Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Weed Seed Shop (0 reviews)

*
*
*
*
*

White Label Seeds (0 reviews)