Over SeedSpotter

SeedSpotter

SeedSpotter werd aan het einde van het jaar 2014 in Amsterdam opgericht, door een kleine groep van insiders die zich afvroeg waarom het nog steeds zo'n gedoe is om de best mogelijke kwaliteits cannabis zaden online te vinden.

Bekend met vele grote zadenbanken uit Nederland en het buitenland, en met meerdere jaren praktijkervaring met webprojecten, was het slechts een kwestie van tijd voordat SeedSpotter geboren werd.

Het Engelstalige SeedSpotter.com werd gelanceerd aan het begin van 2015, na een aantal creatieve maanden van voorbereiding en het selecteren van onze eerste zadenbanken en growshops. Onze andere taalversies in het Nederlands, Duits, Frans en Spaans volgden al snel.

SeedSpotter vergelijkt relevante informatie en prijzen van cannabis zaden, zadenbanken & kweekmaterialen uit een breed aanbod aan internationale zaad leveranciers, kwaliteitsmerken en growshops.

We zijn blij om onze gemeenschap uitgebreide informatie over zaden en wietcultuur te bieden.

Het SeedSpotter redactie team is continue bezig om voor jou de beste en voordeligste aanbiedingen te selecteren op het gebied van kwaliteits wietzaden, kweekmaterialen, inspirerende boeken en headshop artikelen.

SeedSpotter is een project van:

SpotterCompany B.V.
Amsterdam
Nederland
Ingeschreven onder kvk nr: 60521422