Orange Bud

Orange Bud
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 2.02 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

MSNL Weed Seed Shop White Label Seeds MJ Seeds Canada

Orange Bud

Orange Bud werd geselecteerd uit uitstekende Skunk genetica en is een zeer krachtige en stabiele soort. Tijdens de bloeiperiode verspreidt deze cannabis plant een citrus- achtig aroma. De smaak is aangenaam en het geeft je een actieve high. Deze wietplant groeit zowel  binnen als buiten met elk type groei medium

Deze beroemde buitenteelt zaadsoort uit Californië werd in het begin van de jaren tachtig naar Nederland gebracht en geperfectioneerd voor de binnen- en kasteelt. California Orange Bud is een sterke krachtige plant. De kleur bij volwassen planten neigt eerder naar oranje dan groen. Het eindresultaat is een vruchtbare en een prima opbrengst! Een probleemloze, makkelijk te kweken Cannabis-soort,  geschikt voor zowel beginners als ervaren kwekers.

Een van de oorspronkelijke 100% Skunk variëteiten en één van de beste die we ooit hebben gezien. De productie van dichte, harde toppen is bedekt met kristallen en prachtige oranje haren.

Orange Bud is vooral bekend om zijn opbrengsten, de zeer krachtige high is opbeurend en intellectueel stimulerend, goed voor stoners met een actieve levensstijl. De unieke smaak is zoet met heldere citrus elementen van nectarine en rijpe sinaasappels

Orange Bud was een prijswinnende soort in de jaren 80's en 90's, Het blijft bij uitstek een klassieke skunk, en wordt door Skunk liefhebbers hoog gewaardeerd.

Alle aanbiedingen voor Orange Bud

Specifications

?
Genetica
Indica hybride
?
Bloeitijd
Kort
?
Klimaat
Binnen
?
Type wietzaden
Reguliere wietzaden
?
Prijzen
Cannabis Cup Winner
?
Groei moeilijkheid
Makkelijk te kweken
?
Oogst
Groot
?
THC
10% - 15%
?
Plant hoogte
Kort

Reviews voor Orange Bud

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Buy Dutch Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

MJ Seeds Canada (0 reviews)

*
*
*
*
*

MSNL (0 reviews)

*
*
*
*
*

Weed Seed Shop (0 reviews)

*
*
*
*
*

White Label Seeds (0 reviews)