Flying Dutchmen

Over Flying Dutchmen

Flying Dutchmen Seeds werd in 1988 in Amsterdam opgericht door de beroemde cannabis goeroe en kweker Eddie. Met tientallen jaren praktijkervaring en kennis van cannabis zaden en cultuur, besloot Eddie om zijn originele winkel om te zetten in een professionele zadenhandel. Met zijn nieuwe groothandel was hij in staat om zijn kennis te delen met de wereld en om zijn hoge kwaliteit cannabisgenetica wereldwijd  te verspreiden onder zijn eigen merknaam.

Eddie behoort tot de selecte groep van cannabis liefhebbers die verantwoordelijk zijn voor bijna alle klassieke Nederlandse cannabis stammen. Door het testen en klonen van tienduizenden planten in lokale kassen, slaagden ze er in om 's werelds beste zaadtelers te worden.

Flying Dutchmen biedt een breed scala aan populaire cannabis soorten tegen betaalbare prijzen.

Website

Flying Dutchmen

Contactinformatie

Oudezijds Achterburgwal 131
1001 EZ Amsterdam
The Netherlands

Amsterdam (Noord-Holland)

Verkrijgbaar bij Flying Dutchmen

Locaties

All reviews

 • *
  *
  *
  *
  *
 • 31-10-2016
 • Author: Michel

Graines power skunk

J'ai essayé dix graines power Skunk de Flying Dutchmen. Heureusement, ils ont tous fait germer bien, et a grandi dans quelques bonnes plantes. Bien qu'il y ait encore une certaine odeur, ils étaient tout à fait facile de garder à l'intérieur sans odeur reconnaissable dehors ma place.

Add a review

* Je e-mailadres is veilig bij ons, wij delen deze niet met derde partijen en we zullen ook geen ongewenste mailings versturen; Wij gebruiken dit mailadres alleen mochten wij je willen benaderen met betrekking tot je review.

* * * * *