Kalashnikov Seeds

Over Kalashnikov Seeds

Kalashnikov Seeds is een groep oldschool-telers, veteranen van het Sovjetleger, die cannabiszaden in Rusland kweken voor meer dan een decennium. Ze zijn gevestigd in de regio Kuban, in de buurt van Sochi, en werken samen met partners in Sint-Petersburg en het Verre Oosten, dicht bij China. Al hun soorten zijn het resultaat van het kruisen van AK-47 (Serious Seeds) met klonen van Russische, Nederlandse, Spaanse, Oost-Europese en Afghaanse landrassen.

Binnen korte tijd werd Kalashnikov Seeds een topmerk op de post-Sovjet-Unie-cannabismarkt, actief concurrerend met veel zaadbanken op hun eigen grondgebied. In Europa zijn ze verkrijgbaar in zeven landen.

Afgezien van autoflowering en gefeminiseerde zaden, hebben ze na jarenlange experimenten een lijn "Express" soorten bereikt. Ze worden gekenmerkt door een kortere bloeiperiode dan hun gefeminiseerde zaden, maar zijn niet autoflowering.

De cannabis scene wordt bezet door Nederlandse en Spaanse kwekers en Kalashnikov Seeds hebben de intentie om te bewijzen dat Russisch gekweekte zaden op geen enkele manier slechter zijn dan de buitenlandse.

Website

Kalashnikov Seeds

Verkrijgbaar bij Kalashnikov Seeds

All reviews

Sorry, er zijn nog geen reviews voor deze verkoper, wees de eerste om deze toe te voegen!

Add a review

* Je e-mailadres is veilig bij ons, wij delen deze niet met derde partijen en we zullen ook geen ongewenste mailings versturen; Wij gebruiken dit mailadres alleen mochten wij je willen benaderen met betrekking tot je review.

* * * * *