Kweektenten, groeikasten & groeisets

Verfijn

Actieve filters

 • Verkrijgbaar bij: Dealzer

Zoeken

Prijs tussen

en

Producten zonder aanbiedingen

Verkrijgbaar bij

Vergelijk Kweektenten & groeikasten

Weergave Sorteer

Groeikasten, kweektenten & groeisets voor cannabis thuisteelt. Tegenwoordig kun je voor een complete kweektent kiezen uit bekende merken als Homebox, Silverbox of Secret Jardin. Deze kweektenten bestaan uit een box en alle nodige randapparatuur zoals verlichting, ventilatie en temperatuurregeling voor het thuis telen van wiet.

 • Growzilla 2.0

  Growzilla 2.0

  De Growzilla 2.0 is een hydrocultuur groeibox voor 9 planten. Het heeft een krachtige 125 Watt CFL groeilamp, gemonteerd op een Yo-Yo systeem om de lichten dicht bij uw planten te brengen.
  *
  *
  *
  *
  *
  € 859.09
 • Cash Crop 4.0

  Cash Crop 4.0

  De Cash Crop 4.0 kweekbox is het perfecte persoonlijke groeisysteem. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, met uitzondering van zaden of planten. Dit complete systeem is geschikt voor het groeien van planten vanaf zaad tot de oogst.
  *
  *
  *
  *
  *
  € 340.55
 • Yielder Max

  Yielder Max

  De Yielder Max is een alles-in-één hydrocultuur groeisysteem, geschikt voor 12 planten. Yielder Max is een discrete, maar zeer complete kweekset. Het hydrocultuur systeem maakt gebruik van moderne hybride techniek.
  *
  *
  *
  *
  *
  € 1466.93
 • Magic Herb Dryer

  Magic Herb Dryer

  De Magic Herb Dryer is een droogkast om uw kruiden veilig en gemakkelijk te drogen. Na de oogst hang je de planten in deze plantendroger voor een snel en eenvoudig droogproces.
  *
  *
  *
  *
  *
  € 222.75