Acid Gefeminiseerd

Acid Gefeminiseerd
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 8.67 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Paradise Seeds

Acid Gefeminiseerd

Acid is een indica/sativa kruising die een eigen versie is van de originele New York City Diesel. De originele Diesel werd in de VS ontwikkeld. Acid is sterker en potenter dan de originele Diesel en produceert ook nog eens grote opbrengsten. Zoals de naam al suggereert kun je een krachtige combinatie van narcotische sensaties verwachten (postitief en opwekkend met een aangename psychedelische tinteling). De smaak en geur die de inspiratie leverden voor naam Acid, is heel specifiek – metalig met een vleugje petroleum – in lijn met de typerende smaak van Sour Diesel.
De soort is geschikt voor de binnen- en buitenteelt. De binnenkweker zal de plant waarderen omdat z'n 9-10 weken bloeitijd aantrekkelijk is. Eenmaal in bloei wordt hij nogal fruitig en kan de geur een probleem worden wanneer je geen goede filters hebt gemonteerd. Als de geurbestrijding echter functioneert zal blijken dat het geurbouquet van deze plant een van zijn speciale eigenschappen is. De effecten van Acid zijn indrukwekkend.

Absoluut goed voor inspiratie, om niet te zeggen een energie gevend tonicum als je een kickstart nodig hebt voor nachtelijk uitjes. Acid is helpt bij pijnklachten en depressie en is daarom ook een favoriet van veel medicinale cannabisgebruikers.

Alle aanbiedingen voor Acid Gefeminiseerd

Specifications

?
Type wietzaden
Gefeminiseerde wietzaden
?
Oogst
Groot
?
Bloeitijd
Lang
?
Medicinale eigenschappen
Ja

Reviews voor Acid Gefeminiseerd

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Paradise Seeds (0 reviews)