Ice Cream Gefeminiseerd

Ice Cream Gefeminiseerd
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 10.67 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Paradise Seeds

Ice Cream Gefeminiseerd

Romig als vanille en bomvol trichomen is deze Ferrari onder de planten voorzien van een extra sterk indica-label en een krachtig ouderwets Skunk aroma. De naam is afgeleid van de romigheid die Ice Cream tot een topper maakt bij kwekers en rokers overal ter wereld. Ice Cream was een instant hit toen deze specialistensoort werd uitgebracht, en hij betoverde ook de smaakpapillen van de juryleden van de Highlife Cup die hem drie maal op rij in de top 3 kozen.
Het resultaat is een plant die bij uitstek geschikt is voor binnenkweekruimtes dankzij de snelle en enthousiaste groei (8-9 weken bloeitijd), en de over het algemeen afwezige neiging tot strekken. Hierdoor is het een ideale optie voor een veeltakkige plant die ook spectaculair presteert in een Sea of Green (SOG) systeem. Buiten is Ice Cream misschien wel niet de grootste opbrenger, maar hij is nog steeds populair bij kwekers die willen profiteren van die indica power. Hij presteert bevredigend in gebieden zo ver noordelijk als Canada, Groot-Brittannië en Nederland, maar is op z’n best in het zuiden – zonlicht perst het allerbeste uit z'n harsrijke toppen. Onder de kap zit Ice Cream boordevol rijke hoeveelheden dicht op elkaar zittende trichomen, de kopjes in fiere rijen opgestoken en glinsterend van de harsige gloed.

Ice Cream blijft een populaire keus voor kwekers die genieten van z'n turbo groei en rokers die genieten van alle power waarmee deze turbo indica motor ze door de nacht rijdt.

Alle aanbiedingen voor Ice Cream Gefeminiseerd

Specifications

?
Genetica
Indica hybride
?
Groei moeilijkheid
Gemiddeld
?
Type wietzaden
Gefeminiseerde wietzaden
?
Prijzen
Cannabis Cup Winner

Reviews voor Ice Cream Gefeminiseerd

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Paradise Seeds (0 reviews)