Mexican Sativa

Mexican Sativa
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 2.20 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Sensi Seeds

Mexican Sativa

Mexico heeft een lange en belangrijke cannabis traditie, het is het land waar het woord 'marihuana' vandaan komt. Enkele   fantastische varieteiten van cannabis die zelden worden gezien buiten de Mexicaanse lands-grenzen komen er voor. De belangrijkste voorouder en ouder van de Mexicaanse Sativa zaadsoort is een gewaardeerde cultivar uit de zuidelijke provincie Oaxaca. Om deze exotische Sativa aan te passen voor bloei in de noordelijke zomer, werd het doordrenkt met genen van Durban en van een snelbloeiende Pakistaanse hash plant. De beste zaad nakomelingen werden vervolgens de terug-gekruist met de Oaxaca om de onderscheidende kwaliteiten van de oorspronkelijke soort te handhaven.

Mexican Sativa vermengt met de doordringende smaken van drie continenten binnen haar lange fijne toppen. Parfumachtige geur van sandelhout en anijs zaad worden verpakt in de scherpe geur van de Oaxaca origineel.

Mexican Sativa zaden zijn ideaal voor elke kweker die een makkelijk te kweken soort, mooie gevormde planten en een heldere, verheffende Sativa high wil verkrijgen

Alle aanbiedingen voor Mexican Sativa

Specifications

?
Genetica
Sativa hybride
?
Bloeitijd
Kort
?
Klimaat
Buiten
?
Plant hoogte
Hoog
?
Groei moeilijkheid
Makkelijk te kweken
?
Oogst
Medium
?
Type wietzaden
Reguliere wietzaden

Reviews voor Mexican Sativa

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sensi Seeds (0 reviews)