Sativa

Sativa kenmerken

Sativa kenmerkenCannabis sativa is waarschijnlijk de meest populaire vorm van cannabis. Zijn sterke stimulerende effecten op het lichaam, geest en ziel zijn een favoriet voor zowel de mensen die het nemen voor recreatieve doeleinden en degenen die lijden aan depressie, angst en nog veel meer. Het wordt vaak aanbevolen door artsen als medicijn voor deze twee evenals veel meer voorwaarden, die het ook maakt tot een top-keuze medicinale cannabis soort.

Gebruik je kennis - Sativa kenmerken

Cannabis sativa bladeren (en de plant zelf voor die kwestie) horen veel dunner en langer zijn. Juist de kleur van het blad is lichter. De gehaltes van THC in de sativa zijn veel hoger dan in de Indica variëteit. Dit soort geeft een lage opbrengst, maar sterkere effecten. Veel sterker dan Indica.

De sativa plant is moeilijk om thuis te kweken en gebeurt meestal buiten waar de plant genoeg ruimte heeft om gezond te groeien en natuurlijk veel zonlicht krijgt. Als u wilt kan je deze natuurlijk ook  groeien in een kweekruimte. Het vereist echter meer ruimte zodat de plant gezond en groot kan groeien.

Bij het kiezen van zaden, moet je voorzichtig zijn. Nee, je kunt niet echt zeggen of de verkoper je de juiste cultivar heeft gegeven, maar je kunt weten of ze goed zijn door ze in water te doen,  degenen die na een tijd nog blijven drijven zijn waarschijnlijk beschadigd en dood.