Mr. Nice G13 X Hash Plant

Mr. Nice G13 X Hash Plant
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 14.20 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Sensi Seeds

Mr. Nice G13 X Hash Plant

Het verhaal gaat dat de oorspronkelijke G13 stekjes door een onbekende technicus werden  gered uit een onderzoekscentrum van de overheid. Het gerucht van haar bevrijding verspreidde zich snel onder cannabis-liefhebbers. In eerste instantie gewoon als een inspirerend verhaal. Echter, deze enkele kloon produceerde meerdere stekken, die vervolgens moederplanten voortbrachten en uiteindelijk hele bloeiende gewassen. Rokers waren eindelijk in de gelegenheid om de wereldschokkende Indica-potentie van 'the real thing' te proeven!  G13 bereikte al snel de status van levende legende.

Het creëren van zaden die de verbazingwekkende kwaliteiten van G13 bevatten, vereist een heel bijzondere pollen-vader. Deze werd uiteindelijk gevonden in Sensi's Hash Plant kweekprogramma. De resulterende G13 X Hash Plant (G13xHP) was een limited edition,  die een superieure reputatie vergaarde in de jaren dat hij verkrijgbaar was. In 1999,  Sensi Seeds was erg trots om de G13x Hash Plant opnieuw in productie te nemen onder de nieuwe naam  'Mr. Nice', ter ere van Howard Marks - cannabis campagnevoerder, auteur en voormalige hasj ondernemer.

Indica kenners zullen genieten van het verrukkelijke 'dubbele Afghani' boeket van Mr Nice. De dichte Indica clusters hebben een rijke, kruidig-zoete geur van rauwe harsklieren,  in combinatie met een donkere, aardse ondertoon. Bij het proeven van de kleverigste nuggets kan de smaak van brandende trichomen sterk genoeg zijn om mensen ervan te overtuigen dat ze een mix van hasj en ganja roken.

G13xHash Plant is de ultieme Indica, ontworpen voor rokers die ervan genieten om hun grenzen te testen, en voor kwekers die zich specialiseren in stevige, zware, krachtige gewassen.

Alle aanbiedingen voor Mr. Nice G13 X Hash Plant

Specifications

?
Genetica
Indica hybride
?
Oogst
Groot
?
Type wietzaden
Reguliere wietzaden
?
Prijzen
Cannabis Cup Winner
?
Bloeitijd
Kort
?
THC
20% - 30%
?
Plant hoogte
Kort

Reviews voor Mr. Nice G13 X Hash Plant

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sensi Seeds (0 reviews)