White Widow

White Widow
*
*
*
*
*
(0 reviews)
van € 1.60 per stuk

Deel deze pagina

Verkrijgbaar bij

Dutch Seeds Shop Weed Seed Shop Nirvana High Supplies Spliff Seeds Sensi Seeds White Label Seeds Amsterdam Marijuana Seeds BC Bud Depot The Bulldog Seeds Suzy Seeds Paradise Seeds Seedsman

White Widow

De originele White Widow stamt uit de jaren '90 en is een kruising tussen een Indiase cannabis indica en een Braziliaanse cannabis sativa. White Widow zaden zijn over de hele wereld verspreid, wat heeft geleid tot een grote verscheidenheid aan planten. White widow is een zogenaamde "witte" wietsoort met een hoog THC-gehalte. De plant wordt ongeveer 75 centimeter hoog.

De originele White Widow is gemaakt met een zuivere Sativa land-race uit Brazilië en werd bestoven door een Indica hybride uit het zuiden van India. Deze Indica hybride is het resultaat van jarenlang selecteren en kruisen, in de bergen van Kerala, om een hoog harsgehalte in de toppen van de marihuana plant te produceren.

White Widow staat aan het hoofd van de familie van de witte soorten, bekend om de witte laag hars over de toppen. De Sativa eigenschappen hebben de overhand over de Indica eigenschappen, dit resulteerd in  een halfhoge plant met lange brede donkergroene bladeren. Nadat deze kruising in het jaar 1995 werd geïntroduceerd,  bleek het een zeer populair ras. White Widow kom je in de meeste Amsterdamse coffeeshops tegen. White Widow zaden groeien snel, de planten zijn gemakkelijk te klonen en kan een goede soort zijn om je groei technieken te perfectioneren.

White Widow bloeit  9 weken en heeft weinig onderhoud nodig, het is een perfecte cannabis-plant voor onervaren kwekers. Als je de kweek omstandigheden zo optimaal mogelijk maakt zie je een groene zee van gezonde bladeren in je kweekruimte tijdens de groei-fase. De effecten van het roken van White Widow zijn meer Sativa achtig, waardoor de gebruiker een high gevoel krijgt, zonder enig verlies van energie.

Bijna elke wietzaden kweker biedt deze legendarische soort aan en White Widow is een van de meer voorkomende soorten in de coffeeshops.

Alle aanbiedingen voor White Widow

Specifications

?
Genetica
Sativa hybride
?
Bloeitijd
Lang
?
THC
15% - 20%
?
Plant hoogte
Gemiddeld
?
Medicinale eigenschappen
Ja
?
Groei moeilijkheid
Makkelijk te kweken
?
Oogst
Groot
?
Type wietzaden
Reguliere wietzaden
?
Prijzen
Cannabis Cup Winner

White Widow White Widow White Widow White Widow White Widow White Widow

Reviews voor White Widow

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Amsterdam Marijuana Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

BC Bud Depot (0 reviews)

*
*
*
*
*

Dutch Seeds Shop (0 reviews)

*
*
*
*
*

High Supplies (0 reviews)

*
*
*
*
*

Nirvana (0 reviews)

*
*
*
*
*

Paradise Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Seedsman (0 reviews)

*
*
*
*
*

Sensi Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Spliff Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Suzy Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

The Bulldog Seeds (0 reviews)

*
*
*
*
*

Weed Seed Shop (0 reviews)

*
*
*
*
*

White Label Seeds (0 reviews)