Hydrocultuur systemen

Hydrocultuur systemen

Hydrocultuur is een manier van kweken die al sinds de 18e eeuw wordt gebruikt. In plaats van het gebruik van de mest, maakt het hydrocultuur systeem gebruik van minerale voedingsstoffen en oplossingen in water, om gezonde planten te creëren. Door het gebruik van een hydrocultuur systeem voor cannabis zijn er geen beperkingen, zoals het seizoen of het klimaat, wat betekent dat elk type plant kan worden geteeld op elk moment van het jaar.

Hydrocultuur systemen worden nu al ruime tijd gebruikt voor cannabis, waardoor telers de perfecte gelegenheid hebben om een breed scala van stammen en planten te groeien. Er zijn verschillende types van hydrocultuur systemen, elk met hun eigen voor­ en nadelen. Enkele van de meest voorkomende zijn het Wicks systeem, Ebb en Flow, Aeroponic en het Water Culture systeem.

Kijk naar de voor­ en nadelen van elke verschillende hydrocultuur systeem voordat je je beslissing maakt.

Hydrocultuur systeem

Er zijn veel redenen waarom mensen gebruik maken van een hydrocultuur systeem voor cannabis, vooral de mogelijkheid om alle soorten van verschillende stammen te groeien zonder zich zorgen te hoeven maken over het klimaat of het seizoen wordt zeer op prijs gesteld. Telers kunnen kiezen uit een scala van verschillende leveranciers. Als je gebruik maakt van een hydrocultuur systeem voor wiet zorg er dan voor dat je alle opties zorgvuldig bestudeert en goed kijkt wat de beste keuze voor je is. Kijk voor een systeem dat werkt met je dagelijkse levensstijl, maar ook een die past bij je budget. Je kan op seedspotter eenvoudig producten vergelijken om zo de meest betrouwbare en vertrouwde systemen te vinden.