Groeilamp reflectoren

Hoger rendement met groeilamp reflectoren

Groeilamp reflectorOm de opbrengst van je wietplanten zo groot mogelijk te maken, zijn een goede verzorging en de toepassing van de juiste groeilampen natuurlijk van groot belang. Voor het verkrijgen van een hoger rendement te krijgen, kan je ervoor kiezen om een groeilamp reflector in je kweekruimte te monteren. Met de toevoeging van een reflector weet je zeker dat je de energie van een lamp 100% benut.

Werking van groeilamp reflectoren

Een groeilamp reflector zorgt ervoor dat het licht van de lamp waarboven deze wordt bevestigd optimaal wordt verspreid. De reflector wordt als een kap boven de groeilamp geïnstalleerd en staat daarmee garant voor een intensieve vorm van belichting. Groeilamp reflectoren dragen op deze manier effectief bij aan het verkrijgen van volle planten met gezonde toppen die rijk zijn aan THC en andere werkzame stoffen.

Groeilamp reflectoren in diverse soorten

Reflector kapReflectoren voor groeilampen zijn uitsluitend geschikt in combinatie met MH- en HPS-lampen. Dit zijn natrium- en kwiklampen met een wattage variërend van 250 tot 1000 watt. Om te voorkomen dat de wietplanten verschroeien of verbranden, is de stralingshoek van een groeilamp reflector instelbaar. Zo kan je de reflector tijdens de groeifase gericht laten schijnen, terwijl in de bloeifase een bredere lichtbundel de gehele plant belicht.