Schakelklokken & timers

Schakelklokken & timers voor thuiskweek

Schakelklokken en timersWanneer je zelf wiet wilt kweken, moet je de nodige voorbereidingen treffen en ervoor zorgen dat de juiste faciliteiten aanwezig zijn in je kweekruimte. Vanzelfsprekend dienen de omstandigheden zo goed mogelijk te zijn voor je wietplanten. Hierbij kun je denken aan de hoeveelheid water en voeding die de planten krijgen, en de temperatuur en verlichting in de ruimte. Een schakelklok & timer zijn hierbij essentieel.

Waarom schakelklok & timer?

Wietplanten zijn uiterst gevoelig voor wisselingen en schommelingen in de klimatologische omstandigheden van de omgeving waarin ze staan. Als je je planten zo gezond mogelijk wilt houden en een zo hoog mogelijke opbrengst wilt, is het belangrijk dat de omstandigheden stabiel zijn. Je kunt dit bereiken door de toepassing van schakelklokken & timers op de cruciale onderdelen en apparatuur in de kweekruimte.

Veel keuzemogelijkheden schakelklokken & timers

SchakelklokGrowshops hebben een uitgebreid assortiment met schakelklokken & timers waaruit je kan kiezen in alle prijsklassen. Er zijn onder meer analoge en digitale modellen leverbaar, die eenvoudig in te stellen zijn om bijvoorbeeld voorgeprogrammeerde druppelbeurten te geven, de temperatuur op peil te houden of de afzuiging te regelen. Met een goede schakelklok & timer maak je het zelf kweken van wiet een stuk gemakkelijker.