LED kweeklampen

LED kweeklampen

Een LED lamp is een klein lampje dat behoorlijk wat licht uitstraalt in een groep van LED verlichting. Je vindt deze lampjes tegenwoordig overal, van zaklamp tot in het remlicht van je wagen. Een LED kweeklamp is specifiek bedoeld voor het kweken van wiet. Als je een LED groeilamp aanschaft, is het wel van groot belang dat deze van hoge kwaliteit zijn en lang mee gaan.

LED kweeklampen voor groei en bloei

Voor het kweken van wiet kun je een speciale LED kweeklamp krijgen. Deze lampen zorgen voor voldoende licht en warmte, terwijl ze minder energie verbruiken dan reguliere kweeklampen. Je bespaart met de LED lampen dus ook geld op je energierekening. Bovendien heb je verschillende lampen voor verschillende fases van de groei van je wietplantjes. Zo kun je een speciale LED groeilamp vinden voor de groeifase van je wiet. Deze kun je gebruiken voor de eerste vier weken nadat je de plantjes geplant hebt. Deze lampen zijn over het algemeen blauw en geven precies het goede licht voor deze fase van de groei. Verder zijn er nog paarse of roze lampen welke geschikt zijn voor de bloeifase van je plantjes. Deze plaats je meestal in de vierde of vijfde week na het planten.

Combinatie LED kweeklampen

Naast de LED groeilamp en bloeilamp zijn er ook combinatie lampen. Deze zijn geschikt voor beide fases van de groei van je wietplant. Deze lampen combineren dan ook beide kleuren voor een optimaal effect.

In onze growshop vind je een verscheidenheid aan LED lampen voor het kweken van je eigen wietplantjes. Niet alleen zijn onze lampen hoogwaardig, ze zijn ook erg voordelig. Neem dus snel een kijkje!